Itālijas valdzinājums uz diviem riteņiem
Moto Guzzi un Vespa Eiropas motociklu nedēļa Ziņas
Moto Guzzi un Vespa Eiropas motociklu nedēļa
Foto: www.cleanwoodcorner.at

Vienreizēja iespēja piedalīties gada motobraukšanas pasākumā un pie reizes iepazīt Vespa un Moto Guzzi pasauli.

Moto Guzzi un Vespa, divi no Piaggio grupas prestižākajiem brendiem, itāļu stila simboli, pazīstami visā pasaulē ar savām tehnoloģijām un tradīcijām, tiks pārstāvēti Eiropas motociklu nedēļā, kas ir svarīgākais motociklu salidojums Eiropas līmenī. Tas notiks šīs vasaras beigās pie Faak ezera pašā Karintijassirdī Austrijas Alpos.

No 1.-9. septembrim vairāk nekā 70000 dalībnieki – moto braucēji, entuziasti un pielūdzēji no visas pasaules tiek gaidīti uz Austrijas ralliju.

Ikvienam būs iespēja nobaudīt tradicionālo austriešu virtuvi un baudīt vietējo kultūru. Dzīvās mūzikas ritmi mīsies ar saldajām V-twin dzinēju skaņām.

Moto Guzzi un Vespa entuziastiem būs iespēja pieteikties testa braucieniem uz jaunajiem itāļu modeļiem. Būs iespējams izbaudīt braucienu ar 2012. gada Moto Guzzi modeļiem, tādiem kā V7, Stelvio NTX un Griso 1200. Vespa iepazīstinās ar jauno 3V dzinēju aprīkotos LX un s125/150 modeļus – ultra moderni motorolleri ar izcilu vadāmību, degvielas ekonomiju un samazinātu kaitīgo izmešu daudzumu, kā arī viencilindra 300 cm3 dzinēja GTS 300 Super.

Vairāk informācijas www.cleanwoodcorner.at